Print  print

Forskning og skoling

International Institute for Research and Education (IIRE) i Amsterdam er ramme for mange kurser og seminarer, som Fjerde Internationale afholder.

Fjerde Internationale afholder årligt minimum to skoler: Youth School og Global Justice School. Dertil kommer et antal seminarer og foredrag, som Instituttet og/eller FI afholder i fællesskab. Som regel er der danske deltagere. IIRE danner også ramme om organiserende møder, bl.a. planlægning af Fjerde Internationales årlige ungdomslejr.

I 2009 åbnede IIRE Manila, og for nyligt er IIRE Islamabad også åbnet. De tre institutter er uafhængige af hinanden, men udveksler erfaringer, materialer mv.

Instituttet i Amsterdam har et stort bibliotek med socialistisk litteratur, ligesom der er et stort arkiv med materialer fra oplæg og foredrag gennem tiden – primært lydfiler. Du kan se og høre de spændende foredrag på IIREs egen hjemmeside.

Derudover udgiver institutter med mellemrum Notebooks med fokus på aktuel debat, temaer af historisk eller teoretisk betydning – undertiden baseret på forelæsninger holdt på instituttet. En række af dem kan bestilles i vores egen webshop, resten kan købes direkte hjem fra Amsterdam.

Læs om aktuelle aktiviteter og rapporter fra tidligere arrangementer på Instituttets hjemmeside.

Du kan også tilmelde dig Instituttets nyhedsbrev og få løbende opdateringer.

Socialistisk Arbejderpolitik - Studiestræde 24, o.g. 1.sal - 1455 København K - (+45) 3333 7948 - sap@sap-fi.dk